top of page

Ons team heeft een hands-on mentaliteit en wij zoeken naar innovatieve oplossingen voor optimaal gebruiksgemak, met aandacht voor de details

Scanwic is leverancier van dranken aan de hospitality branche. Wij leveren mooie producten die worden gebruikt in restaurants, hotels, resorts & vakantieparken. Wij ontwikkelen en importeren verschillende dranken en onze merken zijn internationaal georiënteerd. Onze producten kenmerken zich door een hoog kwaliteitsniveau in combinatie met een goed werkbaar systeem. Ons team heeft een hands-on mentaliteit en wij zoeken naar innovatieve oplossingen voor optimaal gebruiksgemak, met aandacht voor de details. Wij leveren de bijbehorende apparatuur inclusief service en onderhoud. Bij Scanwic is alles gericht op het ontzorgen van ondernemers en Food & Beverage managers. Met elkaar zorgen wij ervoor dat gasten binnen de hospitality branche dagelijks kunnen genieten van de beste drankjes. 

De geschiedenis van Scanwic begon in 2004, toen familie Geursen tijdens diverse reizen door Zuid-Europa, de passie van de horeca ontdekte. Nieuwe onderscheidende producten doken op binnen de horeca. Producten van hoge kwaliteit, goed van smaak, innovatief en met een sterke presentatie.  Onbetwiste marktleider was destijds Eraclea uit Italië, die hun producten met succes bij de beste horeca locaties wist onder te brengen. Het idee ontstond om deze mooie producten naar Nederland te halen.

Jan Geursen onderzocht de mogelijkheden en besprak de ideeën met de familie. Het kostte veel inspanning om de vertegenwoordiging van het succesvolle merk te krijgen. Na vele telefoontjes, e-mails en brieven restte er één optie: Jan reed naar het hoofdkantoor in Italië en bleef "aan de poort" wachten totdat hij iemand van de directie sprak. Dat lukte, de klik was er meteen en de onderhandelingen konden beginnen. Uiteindelijk kwam er een deal en werd Scanwic exclusief distributeur voor Nederland, en later voor de hele Benelux. Onder leiding van Jan en Jesper Geursen, begon het bedrijf horecabedrijven te benaderen en de eerste locaties namen de producten op in hun menukaart. Binnen enkele jaren groeide Scanwic uit tot een dynamisch bedrijf met honderden relaties in de Benelux en daarbuiten. In de jaren die volgden heeft Scanwic naast de distributie van bestaande merken, zich verder ontwikkeld door het creëren van eigen merken, zoals Solkys® en ISINO®.

IJskoffie Smoothies Horeca

Marian van der Meer

Customer Service

Rob Verbiest

Logistiek

Jesper Geursen

Algemeen directeur

Tom Bosch

Techniek & Logistiek

Gerald van Laarhoven

Accountmanager

Chris van der Linden

Customer Service

Laurens Schrage

Stagiair

HET TEAM
Carla Hooijmeijer

Logistiek

Hellen Fransen

Administratie

Björn Bosch

Accountmanager

Martijn van Gemerden

Accountmanager

Mève Geluk

HR & Communicatie manager

Eddy Neven

Accountmanager

Richard Schutte

Techniek & Logistiek

Jan Geursen

Bedrijfsadviseur

Scanwic Food Service

Scanwic BV

+31 114 370 114

KvK nummer: 22053542

BTW nummer: NL812541753B01

Bezoekadres / leveringadres:
Aziëweg 23, 4561 PC Hulst, Nederland

Factuuradres:
Emmalaan 27, 4561 HX Hulst, Nederland

Horeca leverancier Antwerpen

Scanwic Belgium BV

+32 32 224 502

Ondernemingsnummer (KBO): 0629.991.541


BTW nummer: BE0629.991.541Factuuradres:

Bredestraat 4, B-2000​ Antwerpen, België

Horeca leverancier Utrecht

Service Point Nieuwegein

+31 114 370 114

Bezoekadres:

Veluwehaven 11, 3433 PW Nieuwegein

VACATURES

Scanwic is een dynamisch en innovatief familiebedrijf. Door de toenemende groei van ons bedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Bekijk hier de mogelijkheden.

Openstaande vacatures

* Wij staan open voor logistieke en/of administratieve stage opdrachten.

Open Sollicitaties

Ook als wij geen actuele vacatures open hebben staan, vinden wij het fijn jouw interesse en motivatie in het werken bij Scanwic te ontvangen. Een open sollicitatie kan worden gestuurd naar:
solliciteren@scanwic.com
t.a.v. Mève Geluk

ONZE LOCATIES
bottom of page